fucking sick

hej, sjuk sjuk sjuk.
idag har jag chillat hos min andra familj. badade trotts att jag är dålig, väääldigt dumt. men riktigt skönt och varmt var det. just nu ser vi på sagan om ringen jag, mackan å therese. dock läskig tycker jag, finns en del otäcka varelser med vill jag säga. feber har jag och knarkan panodil, nässpray och två olika halstabletter, snart blir jag nog bra. sover här inatt, orkade icke fara hemmåt. datorn börjar bränna mot mina lår, kanske ska stänga ner. godnatt orkar inte skriva något om p&l heller, underbart roligt bara!

vaaaaaaar e efterfesten?????

klockan är snart sex och fucking peace and love är slut. men vafan gör det när man haft en underbar veckaaaaaaaa?! wooo oooooo ooooa!!!!!!!!!!!!

ååherrejesusifadernsnamn

bruuuuum
matchen gick piss, men vad gör det när man glömt det redan och man längtar efter dalecarlia? ingenting. iallafall så tänkte jag åka ner till p&l men jag orkade inte så drog med mig moster ut på moppe tur, hon grät nästan bakom. hon suger verkligen, ner till dramboi och gav hästarna lite gottis, mitt finger åkte med. tack dramboi :*  louise kom upp på den där lilla galna crossen hon åkte på igår och hämta mig, vi for ut i skogen på alla grusvägar i skräddarbacken.. ja om det nu ens tillhör skräddarbacken! letade david och lennart, hittade dom dock ej. lost som vi var så hittade vi ut iallafall, hamnade i repbäcken typ, båtsta. och nu sitter jag här och ska lägga mig, just nu på ganska bra humör. om jag inte funderar så mycket.. ska försöka undvika att göra det också. hänta extra ligger på kudden och väntar!


dd

dålig dag, fint väder.
vi är för nära, gaah stick bara. jag orkar inte! saknar kajsa.. är på gråthumör, sugen på fotboll trotts smärtan, ska sola och sedan åka ner till världens vackrast. ingen kan ta honom ifrån mig. puss på det :*

(#)

Hejhojkoj. Det är varmt.. YES :D Det gillar vi som fan. Dock jobbar jag ju denna vecka ut, lite tråkigt nu när solen tittar fram jag skulle allt bra gärna vilja steka på förmiddagarna men det skiter sig. har ju solariumet på kvällarna iallafall så kan inte ligga så jätte mycket efter tror jag. Idag har jag umgåtts med louise. Vi har farit runt med david och hans sliskiga vän. målat lite har vi gjort, pysslat lite har vi gjort. mys pys!
ska snart ta och hoppa in i duschen tänkte jag. bjuder på lite bilder!


lousien. haha (y)

igår hade hon dock vurpat, s o p a

jag och marion.. :)

älsklingen fick också vara med, sötnos :)

peace&love

det har fan bara börjat, blir lugna dagar för mig som jobbar fram tills torsdag dåå! bandet på, allt snart klappat och klart, och jag är pepp som fan. det kommer bli riktigt roligt! jag är på bra humör och längtar mer än allt annat till bulgarien.. :) mot kvällen traskade jag&kajsa ner med hästarna i ån och myste, eller ja, kajsa&sune kom inte i men jag&dramboi tog oss ner, han plaskade som ett barn. :') en sak till, louise&david har flyttat till huset nu och jag gillar. trevligt att ha nära och kära nära :) snart lägg dags. puss
förresten så såg jag tsatziki idag, han i taket lyser stjärnorna. 1 meter i från och nej han är fan inte snygg!

sommarvärmen välkommnas.

med en veckas jobb, men det kunde varit värre. värst hade varit om det varit kanon väder alla tre veckor men så otur hade jag inte :) iallafall så blev kvällen igår mysig! ida,kajsa, moa och jag förståss fot till tunaåstrand för lite fiske och fika tänkte vi, dock hade vi ingen mask och pommes funkade inte så blev inte så mycket fiske, mest bara chill och mys på bryggan med lite gottis. hard work today, nej var ganska lugnt så gick fint. blev inlåst på toaletten också, kom inte ut för att handtaget trilla av. men tur som var så hade jag mobiltelefonen med mig in dit så ringde och fick lite hjälp. hih. nu sitter jag och väntar på att moa ska ringa så vi kan åka och hämta ut mina band och köpa ipren, har ont. så blir ingen träning idag men imorgon så ska det nog bli. jaja, puss

en sadel i röven ovanligt många timmar

klockan är för mycket, men är inte tillräckligt trött för att sova än. dumt att sova länge på dagarna! mitt humör blev bättre efter några ipren och sällskap. jag&min käraste satte oss på cyklarna för ovanlighetenskull och träffade idapida på stan för att sedan chilla runt på våra hojjar lite överallt. överallt var rätt ord, vi var först till domnarvet, vidare till årby. nästan hållplats seveneleven, vidare till till romme, till sellnäs och ute på landet for vi runt se n vidare till täkt och trönö mot gylle. åkte runt i rondellen ett antal hundra varv, studsandes och gapandes efter att ha tagit oss upp för alla backar på vägen. men mycket snack, chill och skön musik. trevlig kväll, fler sånna här "sommarkvällar" lite mer värme skulle varit grädden på moset ! :) undra om man ska krypa ner och somna till lite musik kanske.. sov gott, puss :)

upprörd är bara förnamnet

att ha en kjell är fan inte bra många gånger. nej just nu så hatar jag han mest av allt!
och blir fan inte bättre av att mensvärken existerar heller..

stekstekstek

sveriges väder bjuder inte direkt på några stektimmar omdagen, men tur som jag har så står det ju ett solarium i källaren som är villig att bjuda på lite stek. nyss solat lite, riktigt skönt. sov länge idag, alldeles för länge faktiskt. sen tog jag&kajsa oss en tur på våra pigga och lagomt jobbiga hästar som säkert var lyckliga över att det inte regnade och ville mer än gärna köra järnet längs grusvägarna. klockan är redan kvart över sex, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända ikväll.. det är ju lördagkväll och man borde hitta på något men jadu, vad det vet jag inte. i värsta fall kommer det sluta som alltför många gånger tidigare, jag&kajsa liggandes på rygg bredvid varandra i min säng, popcorn skål mellan och en film på datorskärmen. men sugen på att göra något faktiskt, kunde dock fått varit finare väder. Sugen på att köpa en kamera också, köpte ju en mobil här för någon dag sen, och kommit på att en kamera behöver jag också. blir nog så :) och just nu längtar jag mer än allt annat till bulgarien, blondinerna kom ju hem från turkiet igår, herrejösses det var brunt alltså. och sett härliga bilder från deras semester! så nu längtar jag alltså, det kommer bli så roligt. kajsa,malin,rasmus,hampus,fredrik,mor&kjellegubben och jag förståss i en fet lägenhet i bulgarien, det kan inte bli annat än ett riktigt äventyr. dock bara en månad kvar, vi har några veckor kvar att längta lite. men vafan det kommer nog att gå ganska fort, p&l kallar ju redan nästa veckan, strax därpå dalecarlia så det är bara låta det rulla på så är vi där snart. 

just ja, midsommar igår, trevligt faktiskt. vädret var inte det bästa såklart men vi slapp regn iallafall. börjades chilla hos santa i skräddarbacken, sen vidare på långsjön trodde jag malin och kajsa, men icke,. gustafs stog det på nästan hållplats så jag och kajsa vände vid coop och for till stan, där elin höll hus med sina vänner. blev chill med mycket skratt. 
kanske kommer bilder sen, who knows?

pinky nails

Hej i natten! kom nyss hem cykel tur hem från stan. nu börjar jag bli lite trött och ska göra mig iordning för sängen och läsa lite. skriver mer om morgondagen imorgon och kanske om ni har tur dyker det upp en å en annan bild. :)
SOV GOTT

t o f f i f e e

hallåj! börjar bli sent och trött är jag som jobbat. så ska lägga mig och läsa min tidning och sedan sova skönt, och länge! blev myskväll hemma, lite fim, massage och skratt. om ca en månad, så kommer det nog se ungefär lika dant ut, men vi tar bort film och kanske lägger dit en kortlek, samma folk och massa mys i bulgarien! Det är fan inte långt kvar nu alltså, och dessa veckor kommer dra iväg.. sen är sommarlovet slut, shit. annars så har huvudvärken också kommit nu så, men ja det blir läsa och susa. :*


dålig rubrik

helghelghelg! jag gillar :)

mitt bra humör försvann, irriterande brudar här, men jag får väl stå ut. tur att det finns två våningar i huset.. slit på jobbet idag då k&k dissa. men men inte lätt elle, väntar på att mamma ska komma hem så vi kan handla och fixa, ska kolla på en telefon, den planerade gick inte som planen så får leta på en annan kanske.. eller så blir det den ändå. den som väntar får se! skulle tränat idag, men nej. mina hälar..... spräckta, typ. så det blir inte så, men nu fick jag ett sms om att den var inställd  iaf så, det är ju bra.
så ciao


matte lena ligger på + :o

JAG ÄR GLAD, ett riktigt happyfaaace!

Matchen gick alldeles utmärkt, vi vann bara med 9-0. Nejdå, inte bara :) hihi vi var jätte duktiga och fan vad solen stekte på alltså, men det var roligt. Var till ponnyn sen, blev en barbacka tur och fick lite sällskap av kajsa&elin, det var mysigt. kajsa och jag gick sedan och myste med kossorna, eller myste. vi försökte, men det var dräggliga vill jag lova, och slukade mer än gärna hela handen med deras sträva tungor om de fick, lite söta.. lite! jag lyckas klara mig från ig i engelska och matte, fatta matten, trodde det VERKLIGEN var kört där. men icke.. lena kan vara snäll hon å :) så jag är jätte glad, jätte jätte jätte glad. och jätteglada josephine måste sova nu så hon orkar jobba imorgon. puss <3

skriver en rad eller kanske fler

Hej
jobbat och slitit idag, for sedan till stallet och tog mig en baris tur på dram med sara&fixie, det var mysigt! äntligen lite sol, men dock inte mycket till värme men men det är ju iaf bättre än regn. sedan så skyndade jag mig ner på fotbollsträning, länge sen jag lekte med en boll kände jag :o det var roligt iallafall och ja, dom nya skorna får funka. men mina andra är ändå bäst, dock sönder.. haha jaja nog om fotbollsskor. Kom hem och åkte vidare mot kvantum med mamma fellenius, jag vet inte hur det stavas längre ?! felenius, fellenius? Nej jag vet inte.. haha. Sen åkte jag till ponnyn, hon är så fin <3 myste lite med dom och gav dom gottis :) och nu sitter jag här. väntar på att bästa ska komma och kika film med mig, så ska slänga mig ner i duschen så hon slipper mysa med en lök.. det ska tydligen bli kalas väder under p&l!!! Fan vad jag hoppas att det är sant, man vet ju faktiskt hur det låter på väderleksrapporten. det kan lika gärna stämma som inte, men det skulle vara underbart om det blev så.

vågar jag?


jag förvånar med den snabbis sådär i natten.

Jag är på jätte bra humör, men det är väl inte så konstigt eftersom jag hade en bra söndagskväll igår. Filmkväll med elin, det var mys. och en sak, det är riskabelt att sova med mig.. jag är riktigt bra på att överraska har jag märkt, haha! varsegod elin, det var kärlek i den. hi! somnade väääldigt sent och upp tidigt för jobb idag, elin fick minsann ligga kvar där och mojsa. men timmarna gick fort på jobbet. Nu sitter jag här och bara flinar. trotts att jag är opepp på fotbollsträning och huvudvärken börja komma. tror jag ska lägga mig och sova 45 minuter nu. blev ju inte många timmar inatt, men äh. det var fint!

vad sugen jag blev på att ut och gå nu alltså

Det är världens sämsta väder, men jag är riktigt sugen på att ut och gå ett tag. Undra om jag får med mig kajsa ut trotts detta väder. Kan bli svårt! Sola nyss, somnade och klockan ringde inte så blir nog mer rött än brunt.. som vanligt, jag lyckas inte riktigt med det där. Men det var skönt iallafall. eller ska man skippa promenaden och mysa lite? äääh jag vet inte. Ta en dusch kanske? Ja vi får se

efter mycket funderingar

har jag kommit fram till att så avundsjuk är jag inte på studenterna, okej student veckan må vara roligaste, men dock är den över för dom. Jag har två år kvar och ser fram emot att få ha två år till med min underbara klass, tänk att inte ha en klass. Alla kommer att försvinna hit och dit, flytta upp och ner. fan vad tråkigt! Nej jag har bara två underbara år kvar och dom ska det tas vara på :) visst s1rb?

your'e always on my mind

hej, någonting är konstigt med mig. Drömmer konstigt, tänker konstigt. men jag vet.. iallafall så sov jaag länge, sen försökte jag och kajsa åka och kika på handbollen, men hem lika snabbt igen, genom blöta! nu ska vi snart åka till stallet och kolla hästarna, usch stackars.. blev ingen träning pga av vädret såklart. heja! nej nu ska jag byta om och invänta skjutsen.

sous balls

Upprörd det verkar inte gå så bra för min blogg, fältet är fortfarande borta. undra om jag ska göra en ny? Jag och kajsa åt lite gottis och myste framför tvn, sen for vi och kikade på lite beach handboll, såg bara buffligt och jobbigt ut. men det var trevligt, käraste carro fanns på plats också. En sak till, gillar verkligen inte alls att åka moped bakom kajsa, vi höll bara på att slira omkull och bli påkörda idag. men det är väl lugnt.. Är lite smått hungrig och väntar in kajsa, om hon inte tänker dra till haganäs förståss;) hihi! lite smått upprörd känner jag mig, men det gör inget. Onödigt att ödlsa energi på den saken känner jag. Imorgon, pepp! pusssss

ååååmaajgaaaad

de två bästa vännerna har donken sug, vad tror ni vi ska äta snart?

Godmorgon och fan vad det regnar..

Ja hej, uppe i tid för att åka till stall och skura. Jag, kajsa och Malin hade sedan tänkt att rida till travbanan och köra järnet, men jag vet inte riktigt hur det blir om det fortfarande ser ut såhär om några timmar. Vi får se vad som händer under dagen, man kanske skulle ta och sola iaf, sveriges sommarväder erbjuder ju inte sånt längre. väldigt dåligt med det tycker jag. Tur det finns en apparat som gärna ställer upp! Nu ska jag göra iordning lite fika som ska medtas till stallet. puss

Fredagsmyyys

Haallåååå! Trött efter en veckas arbete, två kvar nu! Idag så blev vi kvar länge på jobbet, skulle städas rejält, riktigt drygt. Sen åkte vi iallafall hem efter en valförtjänt diam glass och tog oss en ridtur, jag red på ponnyn min och kajsa på sin. blev en längre lugn tur och red till rättprisen och handlade lite färdgodis. Träffade fia&sofie i gylle, de fick sig en liten tur på hästryggen. Haha ojoj.. Red vidare, regnade en hel del och våra hästar var lite damp.hih :) For hem genom blöt och duschade, nu sitter jag här och börjar få huvudvärk känner jag, sett på talang. Han som vann var värd det, perfect. Väntar på min bästa vän så ska vi se på film och mysa. Blir mys&gotttttttt! :*

tomt

jag ger upp

torsdagnatt, snart

Hallå! fältet ovan är inte tillbaka än.. fuck?? Iallafall så åkte jag och mockade ur hästens box så det kan skuras på lördag, och åkte vidare till gezelius, tittade på massa film och chilla. Riktigt skönt :) nu kom jag nyligen ut ur duschen och har tänkt att krypa ner under täcket med min se&hör tidning och läsa lite skvaller. Men kom dock på att sänglampan slutat fungera. Fan vad jobbigt det blev, jaja vi ropar på kjellgubben så löser det sig! godnatt :*

det regnar farbror!

Hallå alla som sitter framför datorn just nu bara för att det är sommarlov men för mycket regn för att göra allt det där roliga som man ska göra på lovet. Ja och ordet kukhuvud blev man kallad nyligen, kärt barn har många namn? Annars så är det väl chill, trött som fan. Märks att man inte är van att hålla igång hela dagarna, i skolan sitter man bara på en stol och använder huvudet, det gör man verkligen inte på en restaurang. Nej sliten är rätta ordet! Ska ner och mocka ur drambois box nu ska vi kan skura stallet i helgen, förhoppningsvis blir det om målat i sommar också, färg är inhandlad iallafall´. nu ska vi bara se till att det blir något av den saken också :) Johanna har min vackra idag så blir bara en kort sväng ner till stallet, sen hem och vila lite. Fotbollsträning ikväll, mindre pepp! trasiga skor, vilket innebär att jag måste använda dom nya som är lite trånga än och inte töjt ut sig, och inte badat med dom än heller. Så ajjj vad ont jag kommer ha i fötterna efter denna träning och hej knölar. jag hatar er! hoppas det går att operera. Nej, ska sätta på mopeden och brumma ner till havremopeden. gårdagen förresten! Den spenderades på biografen, igen.. Men det var värt det som fan faktiskt! Jag,kajsa,malin&alec tittade på baksmälla eller baksmällan? ääh what ever. Riktigt rolig film, jag skrattade mig igenom hela filmen. Att se den är ett MÅSTE! riktigt trevlig kväll.. For hem sedan och försökte sova, det sket sig då jag somnade några timmar igår eftermiddag när jag och kajsa såg på i taket lyser stjärnorna.. Och fick nu ett sms om att träningen var inställd, jaha.. vad ska jag hitta på sen då? det verkar bli chill då.. kanske ska man kika in hos någon vän? Vi får se:)

onsdag

Hej, jag är helt slut. blev inga rida alls, jag och kajsa spelar bingolotto och skrattar, eller ja hon suckar. vi är sugna på att gå på en rolig bioo. Men vi får väl se i taket lyser stjärnorna i min säng istället.. fan att ingen vill bjuda oss, två panka söta tjejer. Men det ska vi inte deppa för, hihi. puss!

Så jävla trött

Idag skulle jag verkligen vilja liggge i sängen hela dagen, riktigt trött. vaknade och såg något fint, riktigt fint! Sånt som gör en på bra humör. Inte varit så mycket såmt där från nåt av hållen på länge faktiskt, undra varför. nu kommer kjell så dags att åka och jobba!

jajemen, upload!

Bloggen har hittat tillbaka, men fältet ovan syns fortfarande inte? Kanske ska det vara så.. ja vad vet jag egentligen.. jobbat igår och idag, kajsa har ochskå fått lite extra jobb så det är skönt att jobba ihop de värsta timmarna under dagarna. Jag längtar efter helg, känns som att det kommer bli en chill helg, gillar. efter jobbet idag for jag och kajsa till stallet och busade på våra hästar, eller dramboi busade med mig. de andra två höll sig i skinnet. Har varit ägare på Dramboi i ett år idag, ett fucking jävla år. I ett år har jag haft en egen häst, roligt som fan :) sen blev det bråttom att fixa och ner för att käka lite glass och träffa gezeliusarna och kika på balen, jises! brudarna från laget var underbart fina! min söta carro var också gudomligt vacker! jag och kajsa köpte med oss lite jordgubbar och grädde hem och kika på uglybetty, mindre bra enligt mig, väldigt bra program enligt kk :) sen har vi myst och kikat film. jag borde sova. och varför jag inte gör det just nu, det vet jag inte. imorgon ska jag rida mina gullisar, mys. dock ska det bli mindre fint väder. minus som fan på det! jaja, nu ska jag kika runt lite mer här och sedan krypa ner.. puss

vi provar igen.

Hejhej, jag gör ett nytt försök, bloggen har totaldamp! det går fan inte skriva, hoppas detta lilla inlägg kommer upp!

halloj

Tjenis.kom nyligen ut ur duschen, har varit häst hela dagen. red först min korv, riktigt dryg var han. pigg och jävligt stark, att han orkar fast han börjar bli så fet ;) sen for jag direkt till min super marion, red till rommeheds banan med carina&mynta, skuttade lite å, blir träning nästa vecka, pepp som fan! hoppas hon är som jag tror hon är, då kommer vi ha något att jobba på, alltid kul :) trivs fint med marion, rolig liten rar ponny.  blir bio med DE TVÅ IDIOTERNA, kajsa&malin. konstigt att jag ens ville gå på bio med dom, haha. när dom är med är det inte långt ifrån att man bli utslängd från biografen. hih! japp imorgon work, laddad. och match, ännu mer laddad. blir kalas :) ska fixa och rasta hundar nu, puss. verkar inte bli någon bild, går inte ladda upp, hela fältet ovan är borta.. knas!

gomörron!

Hejsan. tog mig en sovmorgon till halv tolv, kanon skönt. kunde sovit längre, men ska motionera två hästar idag så har inte tid att sova bort hela dagen. ska ner till dramboi i nu, lär väl fortsätta leta flughuva. herren har plockat av sig den i hagen och inte kan jag hitta den heller. sen ska jag och carina ut på en längre tur med ponnisarna. imorgon börjar jag jobba också, så tre veckor framöver. drygt med peeeeengää! imorgon är det match, taggad som fan! nej nu ska jag changea clothes and driva down to the stable. haha! puss

sverige-danmark 0-1

heja.. sverige förlora, menmen!
vaknade i tid idag om man jämför med alla andra idioter som festade igår, jag var väl en av de få som var uppe kring 06.00. wiiie, lyx mig va? de första timmarna på jobbet var åt helvete. tanken av spya i frysboxarna kändes som om det var en grej som verkligen iiinte fick ske. efter frukosten blev jag piggare och timmarna gick fort, skönt.. Louise&Malin hade ponny ridning på parkeringen, så var förbi där ett tag snackade lite skit. regnet kom och for hem genom blöt såklart. mamma tog med mig till kupolen, då får hon skylla sig själv att hon blev några hundra lappar fattigare för jag behövde lite saker tyckte jag och min mamma är snäll och bidrog med allt ;) hem och red en sv'ng, rolig ridtur med pigg h'st och nu vet jag inte vad som hande, kan inte skriva [ ' ; , ja de sista bostaverna i alfabetet. vad har jag lyckats med nu, vet nan hur jag far tillbaka fragetecken fragetecken. gick inte skriva det heller tydligen. blev chill kvall iaf, orkade inte falukalaset alltsa.. nej fyfan! och imorgon blir det hast hela dagen skulle jag tro, efter en valfortjant sovmorgon! nej nu ska jag fara till soffan dar mamma och kajsa ligger och myser.
ey! kvallen igar var rolig faktiskt, battre an vad den hade varit nykter, hemma..
och grattis alla fucking studenter, avundsjuk som fan! men ni har inget mer sommarlov. det har jag, haha suck! det blir nog bra de dar att fa langta satan till sin student. s3rb kommer vara the shit assa! gladgubbe. haha nej men fiiifan for tangentbordet nu alltsa. byebye hjarta
eftersom jag ar sa aktiv med bilder sa blir det en ikvall to!
pussinussi

Jobba..

Hejhej, sitter på jobbet. har en halvtimmes rast nu, sjukt skönt!
sliten från gårdagen, fyfan.. men det var ganska roligt faktiskt :)
ska käka frulle nu, pussen!

brills


införskaffade ett par brills idag, gillar att det var lila ;)
huvudvärk och tidig morgon imon, så har inge mer att säga.
godnatt

pusspåmarion



kan det bli något?
hon är go iaf!

me gusta..

gårdagen var riktigt rolig.
jag,ida&kajsa gjorde tågresan dit kanonkul!
moa studentade och drog upp de tre musketörerna på flaket.
trevlig studentmottagning med gottis, en väldigt roliga resa hem igen.
bilderna berskriver :)







haha, det va vilt och riktigt jävla roligt!

PUSS

vilken härlig dag i strängnäs med två puddingar!
mer kommer imorgon :)



alla har vi varit små.. här sitter lilla jag i fastmors knä

hojkojbojmojfan

hejsan, 44kr fan, men lika glad ändå.
ska jag försöka vara iaf! provred ponny idag, trevlig häst! solade lite hos min vännina sedan :) mot kvällen blev det match, mot svärdsjö. one word, fittmatch! haha men vafan, vi vann iaf med 3-2. skönt det! nu sitter jag och kajsa här och chillar, blir strängnäs imorgon, moa tar ju student. det blir skönt att slippa skola. jaja magen kurrar nu!

RSS 2.0