dagen innan höst

svårt att somna på kvällarna innebär en fett morgontrött josephine, men tog mig upp tidigt imorse och cyklade till stallet i min rosa dräkt. cyklade hem för att sedan cykla till jobbet, jobbade klart, cyklade sedan hem igen och nu snart väntar fotbollsträning. jag är trött och har ont i magen, känns inte alls bra! men har inte tränat fotboll sen innan grekland, så kan behövas en träning! fast cykla är också träning har jag märkt..

längtar tills ikväll, när jag sitter nyduschad i den rosa och inte tänker lyfta arslet ur soffan mer för dagen!


jag saknar dessa människor, min fina gamla klass.. ♥


en rosa one piece

erica räddade min förmiddag, puss på dig fina du!
idag hämta jag ut min fina rosa sparkdräkt. myser lagomt gött i den nu! har annars jobbat, varit i falun och hälsat på familjen nyckelby. nu väntar robinson och sen väntar film.

är lagomt dålig på att skriva när jag har mina bra stunder i livet, just nu har jag en sån. det mesta är enkelt nu för tiden, hur skönt är lixom inte det? fett skönt! 

 



god jävla morgon!

känner mig fortfarande lite irriterad sen igår.. hade svårt att somna igår och jag har precis tvingat mig själv upp. ska ta mig ett glas oboy innan jag måste gå hem. sen är det jobbdags.



hej hopp gummisnopp

började dagen med att ta en ridtur, använde till och med underställ för det var då kyligt! for sedan vidare till jobbet, avverkade några timmar där för att sedan åka till stallet där hästisen fick nya dojjor. sedan blev det häng med björne och de sköna människorna från underberg.

blev puppig på kvällen då mitt fina kinaplock helt plötsligt blev as fult och hatade mig mest av allt. så imorgon blir det promenad till jobbet, yey!

film med lisafisa, godnatt!

några timmar på hästryggen

idag är en söndag, har ridit med evelina i flera timmar. vi tog oss ut på en varsin häst för att traska runt och ha lite ponnyridning! det var trevligt och jag är riktigt trött just nu, imorgon är det dags att jobba igen! heja heja



serievinnare

godkväll. 
idag har jag varit och kikat på fotboll, for sedan iväg mot rättvik för att spela lite fotboll själv, man kan säga att det var en seriefinal, inte fan var vi bra, men nog lyckades vi vinna och som det ser ut just nu så har vi vunnit femman och fyran väntar nästa säsong. bästa bästa dalkurd! idag var jag i rättvik och inte på grekland, kändes rätt bra! 

lekt och härjat nu på kvällen, kung är vad man är! ögonlocken är tunga och det är tamefan dags att sova snart.  





whats wrong?

gick inte sova igår kväll.. när klockan började närma sig tolv blev jag såklart hungrig och kom på att jag glömt käkat. planen var att gå upp halv åtta för att åka och rida, men det gick bara inte. tog mig inte ur sängen! nu ska jag hoppa in i duschen för att se lite normal ut. hungrig är jag också..


en grå dag i augusti

vilket skit väder denna dag erbjudit. jag jobbade iallafall, gjorde ett försök till att shoppa lite på kupolen med kajsa, men det gick ju rätt och helvete. så åkte hem och har nu klickat hem en rosa one piece. spännande!


tillsammans är vi starka

heeeellu!
hela dagen har jag gått och varit nervös, andra finalen väntade idag på korsnäs hemmaplan. vilket jäävla bra lag som hade, vi spelade mest i försvar. förlorade matchen men vann totalt med 8-7! vilket innebär att vi är vinnare av DM i seniorer och får spela svenska cupen. mina insattser på matchen ska vi inte tala om, jag sprang och trodde jag var på grekland fortfarande tror jag. men tillsammans slet vi arslerna av oss och det gav resultat!

jag har precis kommit hem, är helt galet trött och mätt efter pizzan som dalkurd bjussa på. imorgon väntar jobb!


ett två tre

mumsade god lunch på mammas jobb innan jag får till doktorn igen. hade blivit bättre, blev både ström och laserbehandlad idag, är även tejpad. så kör så gott det går imorgon! känns rätt bra, är rätt nervös också.

har umgåtts med jutt mot kvällen, vi gottade, kikade på fotboll på vallen för att hon skulle vidga sina vyer. gick bra tror jag, fast hon mest tittade på klockan! nu ligger vi på min säng och ska snart kika på lingonfilmen!


22/8-11

tjenare.

eftersom benet mitt inte mått så bra och jag har en viktig match på onsdag så blev det inget jobb för mig idag, utan var förbi sötpållen. luncha med erica, inte bara luncha utan vi råkade även få lite bensinstopp på ett jobbigt ställe på en jobbig tidpunkt med mycket trafik. heja oss!

kikade på min fotbollsträning och sedan var jag och kolla upp benet, antingen är det rent åt helvete eller så kan det lösas och jag får spela på onsdag. hoppas rätt hårt på det andra alternativet!
återbesök imorgon, så tummar bör hållas!



ett minne för livet

hej!

nu har jag landat hemma igen, det är rätt skönt faktiskt. haft en underbar vecka! nu ligger jag på min säng med julia i telefon, har extremt ont i mitt ben bara sådär. känns inte okej! åkt på en förkylning bara sådär, känns inte heller okej.

mina fotbollsbrudar har gjort bra ifrån sig och jag fick se ett repotage med dom i tidningen, lycka!
nu ska jag mysa hemma och imorgon börjar jag jobba, men inte på maxi. S K Ö N T!


VI ÄR PÅ GÅNG

upp i tid, kikat på niklas match, packade en sväng innan jag åkte till stallet och red på min lite halvgalna häst idag, men ganska roligt! packade lite mer och nu har jag landat på krossgatan. ligger fyra resväskor på golvet här och snart färdiga packade! känns bra detta faktiskt. sola, bada, chilla, umgås med sköna människor, äta & dricka gott.


när det känns som höst

dagen.. jo jag gick upp i tid för att träffa ett bröllopspar med barn för att jag senare i höst ska vara barnvakt till. sen har jag varit runt i stan, varit med mamma och handlat världens sötaste resväska, kikat på lite annat! fick inte nog med kikande idag så kikade även på niklas fotbollsmatch nu på kvällen. nu, kökshäng!


nya tillskottet i stallet, man blir lite kääääär!


Dalkurd vs Mora

Hej hej hej hej! Skön dag, varit på ridtur med Evelina. Tog min gamla trogna vän fixie och hade det lite mysigt med sötiseve på hästryggarna! På kvällen vankades det fotbollsmatch, dff mot Mora! En okej bra match bara, inget mer. Har rejääääält ont i foten efter en rejäääl stämpling. Bruden fick en lyckoträff, ajaj.. Ser på film med Lisa & Niklas, linas kvällsbok är den pinsammaste filmen jag någonsin sett alltså! Upp i tid imorgon, sedan full rulle! Natti natti

mitt i natta

ligger på en halvsovande evelina just nu. lagomt trötta! idag har det regnat konstant, tog mig till stallet iallafall, även till granngården å inhandlade lite saker till dramboi som råttan käkade upp av mig! tränat fotboll med bästa brudarna i spöööregnet! och nu chillat på krossgatan.

ska bli riktigt skönt att krypa ner


en glad josephine!

tjena.

har jobbat idag, det var extremt roligt faktiskt. finns en hel del sköna människor på maxi faktiskt. jag har iallafall sagt upp mig idag och det känns bra!! :-) har bara ett pass kvar! min iphone har kommit också, snabbt som fan gick det. en överlycklig tjej åkte och hämta ut den och insåg att hon fått en sprillans ny. man tror man drömmer. idag är en dag man kanske skulle köpt sig en trisslott.


mååååååååndag

idag har det varit full rulle på josephine lisa biggan adolfsson! jag körde lite hard work 6-15 sen for jag hem och insåg att jag var tvungen att åka till stallet på en gång för att hinna rid en sväng på den bruna fina idag. vi tog oss en mysig liten sväng i blåsten, ingen råtta gick till attack idag. pjuh!

tränat fotboll på kvällskvisten, det var jobbigt, var är kondisen? men eftersom vi är ett lag med en hel del mycket korkade människor så blev det ju rätt roligt ändå. nyligen käkat och nu väntar dusch! imorgon kör jag mitt sista pass för denna sommar, känns det skönt? OM det gör!




råttattack

hejsan! kajsa och jag trottsade regnet och tog oss en ridtur, dock blev vi ju genomblöta. men det var lite mysigt ändå. eftersom vi listat ut att det bor ett djur i mitt skåp som har sönder mina saker, dvs en mus typ så tänkte jag att jag tar mig i kragen och städar ur skiten fast det är bedrövligt äckligt!

sagt och gjort, när jag står där på pallen och städar en av de små hyllorna ser jag att det rör sig, fram kryper en råttjävel. jag skriker i panik och hoppar av pallen och springer längre in i stallet, kajsa står livrädd utanför och skriker och ser att råttan hoppade på min axel. jag i min panik i stallet kom på att jag inte ville vara där inne själv och sprang ut på gården och skrek. råttan den försvann, men vart vet vi fan inte.

så jävla vidrigt! skåpet är utplockat och jag fick slänga två kassar med saker.. den där råttjäveln kommer inte få det lätt inte.

sen har jag tillbringat tid på kupolen med mamma, hittade lite smått och gott! nu ligger jag på sängen, dusch väntar sen ska det ses på film. tidig morgon imorgon igen!



om och om igen

det var hur mysigt som helst att ta en kvällstur på en saknad dramboi. har tagit en kvällsdusch med sällskap av en kingen som också hade lust att duscha. 80 ljuslyktor kom mamma fram till att hon hade, på bara övervåningen. man tror man drömmer.

har legat i sängen och kikat på gamla bilder från gamla goa tider, jax tiden var bra den. nepp, dags för film för mig nu! imorgon blir en bra dag :-)


kolla vilken liten tjej med tunnt hår jag hitta på!

aldrig varit så skönt att sova

jobbade korta passet, varit sjukt trött hela dagen lång. hälsa på julia på sitt tråkiga skit jobb efter jag slutat. sen hamnade jag på sängen där jag ligger än. jag somnade klockan tre och vaknade nu. kommer antagligen få svårt att somna till kvällen. men är ledig imorgon!!!


åmajgaaaaaaad

jag är trötttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

en fredag med mensvärk

tjenaremors.

pain i magen på mig heeeela dagen lång. efter jobbet åkte jag hem och somnade, vaknade tre timmar senare. hoppas jag kan sova ikväll, en trött tjej ligger nu mätt och belåten på rygg i sängen med datorn på magen. tycker mamma kan komma hem nu.



suck

godmorgon. avlider för att jag är så trött! vaknade halvfyra av kanske min värsta mensvärk ever. upp och ta tablett, vänta innan den verka sen sova. jaja, nu kör vi!

vill vara någon annanstans

godkväll.

ligger i sängen och väntar på mat, timmarna rann iväg på jobbet. trött tjej åkte hem och sov lite innan träningen. det var en skön träning om man ens kan kalla det träning! har varit förbi stallet också.

jag vill vara fri, göra vad jag vill. jag vill ha det som förut, när jag levde i nuet, nuet då var verkligen mycket bättre och lättare än nuet idag. JAG VILL INTE LEVA I NUET. stora frågan är, hur ser min framtid ut egentligen?
jag vill att någon vettig gör mina val åt mig, som mitt stora val kom framför mig när jag var 15.


gammal bild


trött är ordet

godmorgon. la mig kring elva igår och har sovit bedrövligt kasst. drömt sjuka saker, bla. att ozzy, min älskade ozzy dog. nä fy! nu är jag redo för att åka till jobbet tröttare än tröttast!

heja heja heja

matchen, jo den vann vi mot ett div.3 lag. utan att ens använda våra två handikappsstraffar! resultatet blev 5-2. heja dalkurd!

tidigare idag har jag ju faktiskt jobbat, solat och badat lite i långsjön också. skön dag. imorgon ska det jobbas igen. heja mig

gameday!


drar och lirar lite match. ska bli roligt med motstånd.
tagga!


långsjön x2

min älskade är borta, känner mig tom och naken! men jag överlever nog detta ska vi se. en kort med smärtsam period i mitt liv. sen har måååånga timmar tillbringats i långsjön. vilka trevligheter måste jag säga. haft en bra dag, och nu väntar duschen sen krypa ner för imorgon väntar jobb igen! 


godmorgon godmorgon

hejsan. nyvaken ska jag åka ner och lämna bort min älskade.. det känns inte alls rätt! sen ska iaf åka och bada verkar det som och det är väl trevligt! 


en mysig måndag

vem kände inte för att bada en dag som denna? det gjorde iallafall jag och louise. vi tog med oss hundarna och åkte åt helvete för att bada, sola och spela lite kort. solen tar kål på en och jag la mig sedan för att vila innan träningen, en varm och rolig träning trots att det är oroligt. på kvällskvisten har jag käkat lite med julia.

idioten skulle sätta på sig mopedhjälmen, försiktig som hon är så lyckades hon ändå ha av sina brillor på mitten. jag dog där ett tag, vilken stjärna. det var dagens!



långsjön

tillbringade dagen i långsjön, det var mycket bad och lite sol! men trevligt iallafall. på kvällen dök jobbiga problem upp. gah vad matt man blir ibland. när man känner sig så upprörd och smått ledsen skulle en kram göra mycket. lets kramas! ska sova nu. natttttttttttttttttttttti


RSS 2.0