tiden finns inte riktigt till ännu

jävlar, hej ja! 
det var några dagar sen nu. jag hinner inte riktigt med detta skrivandet just nu där jag är i mitt liv, jag har fullspäckat schema sju dagar i veckan. men drar några rader innan sovdags, för det hinns med idag faktiskt! 
 
jag och kajsa var som sagt till london och det var mer än skoj. vi shoppade, åt gott, drack många liter vin, pubhäng, var på strippklubb och hade den sjukaste kvällen i våra liv. unga och dumma kanske men fan så skoj vi hade och vi fick uppleva stämningen på en strippklibb, en nice party klubb och även ett fett casino. det var fina dagar med min fina kajsa. 
 
hem till verkligheten, har sen jag kommit hem jobbat, tillbringat tid med hästen, även varit på veterinärbesök, tillbringat jävligt mycket roliga timmar med jullan pullan, jobbat lite till, partat en hel del, provat varit nykter på krogen, det var konstigt men vi hade skoj. 
 
idag har jag tillbringat 9 timmar på jobbet, tömkört hästen, sprungit i kvällssolen med jullan pullan, solat och nyss duschat.. jullan ligger på min säng och snart ska vi ta och sova lite, låter fan inte helt fel det! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0